Üdvözlünk! Webáruházunk cookie -kat használ,

melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani számodra. Ha többet szeretnél tudni, kattints ide.

Megértettem
Termékek Menü
Jelenleg erre barangolsz: > >

Adatvédelem

 

Az Odango webáruház bármiféle adat megadása nélkül látogatható. A vásárláshoz azonban szükségessé válik a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, címének, e-mail címének) megadása, illetve ismerete.

Az Odango  számára kiemelt fontosságú az ügyfelei által rendelkezésre bocsátott személyes és céges adatok védelme, így minden esetben az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A birtokunkban lévő adatokat nem bocsátjuk más felhasználók rendelkezésére, sem üzleti-, sem marketing-, sem magáncélokra. Kivételt képeznek a hatóságok.

Az Odango webáruház  felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában Horváth István E.V.  kizárólagos tulajdonát képezik.

Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az az Odango webáruház oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

Az Odango webáruház a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy ügyfelei számára reklámüzenetet, hírlevelet csak a beleegyezésük után küld el, és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét. Azok a partnerek, akik az oldalainkon kínált hírlevél-szolgáltatás kérése után úgy döntenek, hogy azt a továbbiakban nem szeretnék kapni, bármikor lemondhatják a szolgáltatást.

Egyes termékeknél külön felhívjuk a figyelmet, mire kell kiemelten figyelniük. Az Odango webáruház nem tud semmilyen felelősséget vállalni a nem rendeltetésszerű használat ellen, főleg akkor, ha erre külön felhívja rá a felhasználó figyelmét!